13 mars 2013

Båtmässan

Förra helgen var vi på båtmässan Allt för sjön i Stockholm. Det var betydligt färre utställare än tidigare år som jag har varit, men det är inte så konstigt med tanke på ekonomin just nu. Tidigare var det tre fulla hallar, nu var det bara två. Men det tog ändå lika länge att gå igenom allt så det gjorde inte så mycket. Stora båtar fanns det visserligen inte heller så många av, men den största, Delta 54, var åtminstone stor

Delta 54
Delta 54

I tillbehörshallen fanns det gott om prylar som vanligt. Det fanns i alla prisklasser och massor med saker som är "självklara nödvändigheter" ombord. Så några påsar med nödvändigheter blev det innan vi var klara.

Båtmattor

Till Esmeralda hittade vi en mindre kompass. Den som följde med båten tar lite för mycket plats när vi ska göra om instrumentpanelen för att passa in plottern. Men den nya kan vi placera vid vindrutan istället. Dessutom har den inbyggd belysning för mörkerkörning. Jag har ingen bild på den just nu men det kommer senare.

Vi hittade även några båtmattor från Benns. Förhoppningsvis har den långa plats inne i ruffen, det återstår att se. De mindre tänkte vi att går att ha vid förarstolen och navigatörsstolen, eller på något annat bra ställe. 

Båtmattor
De ser nästan svarta ut på den här bilden, men de är mörkblå som på bilden nedan

Båtmatta
Det svarta lurvet hör inte till mattan, det är bara hunden som provsitter..

Funderar du på något till båten så kan det vara värt att beställa nu, det flesta större tillbehörsbutikerna har specialpriser efter mässan nu. Bland annat har SeaSea 20% rabatt fram till 24 mars och flera andra sade att de hade specialpriser nu.

Snart sjösättning! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar